Bibiboe is live! Bekijk onze goedkope speenkoorden van kwaliteit.

Bibiboe is live! Bekijk onze goedkope speenkoorden van kwaliteit.

Aankondiging van de lancering van onze nieuwe website!

We zijn verheugd om de lancering van onze gloednieuwe website aan te kondigen! Yes, we zijn er eindelijk. We hebben onze website samen gemaakt met WEBVORK, een toonaangevend webdesignbureau gevestigd in Friesland, om een volledig functionerende, overzichtelijke webshop te creëren die gemakkelijk is voor onze klanten.

De nieuwe website

Onze nieuwe website is ontworpen en ontwikkeld om onze sterke punten te laten zien en om onze merkpositionering nauwkeurig weer te geven. De website presenteert ons als de goedkoopste speenkoorden en baby accessories aanbieder. Het biedt een duidelijke en consistente navigatie om u te helpen uw weg te vinden, en is ook volledig responsief op alle apparaten en webbrowsers.

Development lead van WEBVORK: “We zijn erg blij dat we de gloednieuwe website voor Bibiboe hebben ontworpen, ontwikkeld en gelanceerd. Het was geweldig om met Bibiboe en de belangstellende samen te werken – we kijken er naar uit om Bibiboe te zien groeien met behulp van de nieuwe website.”

In het vervolg

We zullen onze website blijven ontwikkelen en verbeteren om uw gemak in het bekijken, zoeken en bestellen van baby accessoires te verbeteren. Informatie en details over onze diensten, de branche en ons bedrijf te bieden. Blijf op de hoogte van onze blogberichten, nieuwsupdates en natuurlijk de nieuwste producten! - we zullen ze regelmatig publiceren!

Ontdek de leukste deals

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Hoe we met je data omgaan? Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring . Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.