Klantenservice

Bij Bibiboe staat uw tevredenheid voorop. Wij streven ernaar om u een uitstekende winkelervaring en de beste klantenservice te bieden. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn!

Contact

- Telefoon: +31 6 471 642 26
- E-mail: info@bibiboe.nl

Veelgestelde vragen

  1. Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Na ontvangst van uw bestelling gaan we direct aan de slag met het maken van het speenkoord. We versturen uw bestelling binnen een uur via PostNL of DHL. De exacte levertijd hangt af van de snelheid van de gekozen bezorgdienst.

  1. Kan ik mijn bezorgafspraak wijzigen?

Aangezien we uw speenkoord binnen een uur versturen, kan het lastig zijn om de bezorgafspraak te wijzigen. Als u de bezorging toch wilt aanpassen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we kunnen proberen om u te helpen.

  1. Hoe kan ik een product retourneren?

Voor het aanvragen van een retour, neem contact met ons op via telefoon, WhatsApp, e-mail of ons contactformulier op de website. Wij sturen u dan direct een retourformulier toe.

  1. Hoe zorgt Bibiboe voor veilige betalingen?

Bij Bibiboe maken we gebruik van Shopify Payments om u een veilige en betrouwbare betaalomgeving te bieden. Wanneer u een betaling wilt uitvoeren, controleer dan altijd of het webadres (URL) overeenkomt met onze officiële website: https://www.bibiboe.nl. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw betaling veilig en beschermd is.