Klantenservice

Bij Bibiboe stellen wij uw tevredenheid als onze hoogste prioriteit. Als u om welke reden dan ook ontevreden bent met onze producten of diensten, neem dan contact met ons op zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Ons team staat altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn!

Contact

Tel: +31 6 471 642 26
E-mail: info@bibiboe.nl

Veelgestelde vragen

1. Hoe snel bezorgen jullie?

Zodra een bestelling is geplaatst beginnen wij meteen aan het speenkoord en sturen wij die binnen een uur via de post. De bezorgtijd hangt af van de snelheid van de post service (PostNL of DHL)

2. Hoe verander ik mijn bezorgafspraak?

Omdat de speenkoord binnen een uur wordt opgestuurd, Is het lastig de bezorgafspraak te veranderen. Probeer daarom zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

3. Hoe werkt retourneren?

Je kunt ons bereiken via: Telefoon, WhatsApp, E-mail of het contact formulier. Hier kan je een retour formulier aanvragen die wij direct naar je toesturen!

4. Hoe betaal ik veilig?

Wij maken gebruik van Shopify payments. Dit is een super veilige manier om betalingen te doen. Als je via een link van bijvoorbeeld een E-mail of sociale media afkomt, check dan altijd of het webadres (URL) klopt. (https://www.bibiboe.nl)