Over ons

Welkom bij Bibiboe: uw warme thuis voor liefdevolle en hoogwaardige babyaccessoires

Bij Bibiboe zetten we ons vol hart en ziel in voor het creëren van de beste babyaccessoires, gemaakt met liefde en toewijding om uw dierbaarste kleintjes te verwennen. Ons verhaal begon in 2021 met een bescheiden passie voor het maken van speenkoorden, en sindsdien zijn we gegroeid tot een veelzijdige online winkel die ouders en verzorgers in heel Nederland bedient.

 

Onze oorsprong

De oprichting van Bibiboe vond plaats toen we besloten onze liefde voor het maken van speenkoorden te delen met andere ouders. Ons avontuur begon op Instagram en bracht ons naar verschillende markten, waar we ons enthousiasme en vakmanschap met anderen konden delen.

De naam Bibiboe is geïnspireerd door een schattig moment tussen onze oprichtster en haar zoontje. Terwijl hij kiekeboe speelde met zijn zusje, riep hij uit: "Bibi Boe (baby boe)!" Deze speelse en liefdevolle energie is wat ons drijft en wat we in elk van onze producten willen vastleggen.

Waarom kiezen voor bibiboe?

Omdat wij de webshop op hebben gericht met een passie voor accessoires van kwaliteit en betaalbaarheid willen wij geen excessief prijskaartje aan onze producten hangen. Dit is zodat iedereen in nederland voor een goede en betaalbare prijs baby accessoires kan bestellen.

Webshop

Om onze producten toegankelijker te maken voor een groter publiek, hebben we besloten een online webshop op te zetten. Ons team bestaat nu uit familie, vrienden en gepassioneerde individuen die zich inzetten om onze klanten de beste producten en service te bieden. Samen streven we ernaar om eerlijke prijzen en uitstekende kwaliteit te bieden, zodat u kunt genieten van de perfecte accessoires voor uw kleintjes.

Bij Bibiboe willen we dat u net zoveel plezier beleeft aan onze producten als wij hebben bij het maken ervan.

Als u vragen of opmerkingen heeft, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen en uw winkelervaring onvergetelijk te maken.