Over ons

In het kort.

Welkom bij Bibiboe, uw toonaangevende leverancier voor alle babyaccessoires. Wij staan altijd klaar om u de best mogelijke service te bieden.

Bibiboe werd opgericht in 2021, toen we onze passie voor het maken van speenkoorden wilden delen met andere ouders. We hadden nooit gedacht dat we ons zouden uitbreiden naar een online webshop, maar we zijn blij dat we dat hebben gedaan!

We hopen dat u net zo veel plezier beleeft aan onze producten als wij bij het maken ervan. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Anastacia

Annastacia & Aiden - Afbeelding over ons

Introductie

Hallo, ik ben Anastacia. Moeder van twee prachtige kinderen en een fervent knutselaar. Van jongs af aan ben ik altijd graag bezig met mijn handen, en dat is iets wat ik nog steeds met veel plezier doe als moeder en oppas.

Passie

Zelfs voordat ik begon met het maken van speenkoorden, vond ik het altijd leuk om met mijn handen te werken. Het is geweldig om nu mijn passie te kunnen omzetten in werk en mijn creativiteit te kunnen delen met andere moeders die net als ik op zoek zijn naar unieke en praktische producten voor hun kinderen.

Ik ben enorm dankbaar dat ik mijn passie als beroep kan uitoefenen en hoop dat mijn speenkoorden net zo veel vreugde en gemak brengen aan uw gezin als ze dat bij mijn eigen gezin doen.

Bibiboe

Toen ik begon met het verkopen van speenkoorden, begon ik via Instagram en stond ik regelmatig op de markt.

De naam Bibiboe is bedacht door mijn zoontje. Tijdens het spelen van kiekeboe met zijn zusje riep hij Bibi Boe (baby boe), wat we altijd een leuke naam vonden.

Webshop

Omdat ik graag wil uitbreiden, heb ik mijn vriend en geïnteresseerden gevraagd om mij te helpen bij het opzetten en beheren van een webshop en het maken en verkopen van producten voor een eerlijke prijs en van goede kwaliteit. We zijn erg enthousiast om onze producten met een groter publiek te kunnen delen.

Bedrijfsgegevens

- Bibiboe
- KVK: 86391631
- Ubbemastins 22, 8925CX
- info@bibiboe.nl